2004. 2023 Luyksgestel Terugblik Sprintcup en 2e Profronde op Kempen TV

In de finale van de STIEBEL ELTRON Sprint Cup in Luyksgestel klopte plaatselijk favoriet Harrie Lavreysen zijn tegenstander Jeffrey Hoogland in de finale (Foto Theo van Sambeek)

Voor de wielersportliefhebbers uit Kempenland en voor hen die de regionale tv zender de afgelopen dagen niet konden zien op Kempen TV is de sfeerreportage van de kermisronde van Luyksgestel de moeite van het bekijken meer dan waard. Chris en Agnes Kinders, Will Dekoninck en Ivo Haex hebben een mooi overzicht gemaakt van de diverse wedstrijden. De jeugdwedstrijdjes, de Aqualon Van Zutphen Kempencup voor recreanten, het vrouwenomnium in het Greeniuz Belisol Kempenklassement met een rit in lijn en een afvalkoers, de unieke Stiebel Eltron Sprintcup van de baanrenners in een wegwedstrijd, en de 2e Sengers Metaal/Borrenbergs Bouwbedrijf Profronde met grote deelname worden prachtig in beeld gebracht.

Wegsprinter Olav Kooij moest zich helemaal plooien om zijn Belgische tegenstanders Ryan Cortjens en Lionel Taminiaux in de eindsprint te kloppen (Kempenfoto-Peter van Rooij)

De wedstrijdbeelden worden afgewisseld met beelden van de entourage en met interviews met onder meer de baanrenners Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland, met de Nederlandse wegkampioen tijdrijden bij de profs Jos van Emden en winnaar van de Profronde Olav Kooij, met oud-wedstrijdspeaker Jan Peeters en met Frans van der Meijden de voorzitter van de organiserende Luyksgestelse wielerstichting. Kortom: een sfeerrijke reportage die de wielersportliefhebbers een mooi inkijkje geeft in het spektakel op kermismaandag in het grensdorp.

De reportage van Kempen TV: https://youtu.be/76hUg4rNumk

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.