1884. 2023 Dommelen. Wielertalkshow KoersKaffee van Kempen TV met vooruitblik op het nieuwe wegseizoen

De crew van Kempen TV met de gasten van het KoersKaffee (Foto Theo van Sambeek)

Vandaag, dinsdag 7 maart, staan de uitzendingen van Kempen TV in het kader van het wegseizoen 2023 van de wielrenners. In een vooruitblik die werd opgenomen in het clubgebouw van TWC De Kempen in Dommelen wordt vooruit geblikt op het nieuwe seizoen. Presentator Chris Kinders vervangt bij deze gelegenheid de vaste presentator Rien van Horik die vanwege familieomstandigheden verhinderd was. Samen met de cameramensen Will Dekoninck, Agnes Kinders en Hans Hendriks en geluidsman Ivo Haex is de uitzending tot stand gekomen. Die wordt vandaag de hele dag tot ver in de avond op de hele uren (10.00, 12.00, 14.00 enz.) in beeld gebracht. De inleiding wordt verzorgd door Piet Gijsbers (Wielerspiegel van de Kempen). Als gasten komen aan tafel Hans Baudoin, voorzitter en ploegleider van TWC De Kempen Valkenswaard, Laura Poulissen, ploegleider BHST Cycling Team, Bart Faes, ploegleider vrouwenteam Parkhotel Valkenburg, Leon Cleven, PR-bestuurslid Omloop van Valkenswaard, Cédric Louwers, koersdirecteur ZLM Omloop der Kempen Ladies, en Albert van Maasakkers, districtsconsul KNWU Zuid-Oost.

De link naar de uitzending: https://youtu.be/gZ3snVvJBuY

Zie voor meer wielrenreportages: https://www.kempentv.nl/

Kempen TV is te vinden op kanaal 1326 KPN en op kanaal 43 Ziggo. Voor kijkers in het Kempische buitengebied: Trined op kanaal 512.

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.