582. 2019 Luyksgestel Veldtoertocht van TWC de Grensrijders

Het nieuwe jaar is gestart en hoe kan een wielersportliefhebber dit beter doen dan met een leuke en mooie rit op de mountainbike of veldritfiets in de mooie omgeving rond Luyksgestel. TWC De Grensrijders wenst iedereen een gelukkig, gezond, succesvol en sportief 2019 toe. Op zondag 6 januari hoopt de Luyksgestelse vereniging een mooie tocht met mooi weer voor veel deelnemers te organiseren. De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn: 25-, 35- en 45 kilometer. De organisatie heeft weer een paar nieuwe paden aan elkaar gelust om de ‘vaste klanten’ weer iets nieuws voor te schotelen en daarmee het jaar goed te beginnen. Halverwege is er als gewoonlijk een pauzeplek, waarbij de deelnemers getrakteerd worden op een lekkere kop bouillon, een koek, thee of een stuk fruit. Er is daar zelfs een toilet ‘extra goed geregeld’.

De tocht eindigt weer bij startplaats De Drie Linden. Daar wordt iedereen nog getrakteerd op een echte Schrobbelèr en kan men nog nagenieten met een praatje en wellicht een drankje.
Indien het niet vriest, is het mogelijk om de fiets af te spuiten en uiteraard kan er gedoucht worden. Uiteindelijk met een voldaan gevoel naar huis met de gedachte: “Wat een heerlijke manier om het jaar 2019 te beginnen.” De Grensrijders heten iedereen van harte welkom in Luyksgestel. Het wordt wat de organisatie betreft een mooie en sportieve zondagochtend.

Start : Rijt 1, Luyksgestel bij café-zaal De Drie Linden 8:00 tot 10:00 uur.

Deelname: € 4,- en voor leden van de NTFU € 3,-. Kinderen tot 16 jaar gratis.

Scan en go registratie. Afstanden: 25-, 35-, 45 kilometer.

Faciliteiten : Bevoorrading onderweg, tevens klein gereedschap en pomp aanwezig op de pauzeplaats, na afloop douchemogelijkheid en indien geen vorst de mogelijkheid om de fiets af te spuiten, helm verplicht. Een bewaakte fietsenstalling die tot 12.30 uur bezet is.

Nadere info: www.twcdegrensrijders.nl

 

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.