580. 2019 Casteren Nieuwjaarswens

Alle bezoekers van mijn wielerblog WIELERSPORT IN DE KEMPEN en van mijn website WWW.WIELERSPIEGEL.NL bij het begin van 2019 een bijzonder sportief en gezond Nieuwjaar toegewenst!

Nog altijd blijft Wielerspiegel goed bezocht in binnen- en buitenland. Op de laatste dag van 2018 namen 283 kijkers de moeite mijn wielerblog te bekijken. Nog lang niet het hoogste aantal dagbezoekers. Het allerhoogst scoorde altijd nog 25 juli 2014. Toen waren dat er 537. Maar wat wil je ook met een bericht over Frank Kersten, de oud coureur die zich na zijn vanwege ziekte te vroeg afgebroken carrière succesvol op het zaken doen heeft gestort. De oud profcoureur is zowat op de hele wereld een bekendheid als je zijn vriendenkring op Facebook ziet.

Wielerspiegel in de Kempen is nu bijna aan de 200.000 bezoekers toe. Uiteraard komen die voornamelijk uit Nederland. Maar ook in vrijwel alle andere Europese landen waar de wielersport wordt bedreven wordt regelmatig de blog of de website bezocht. En nog steeds zijn er wielersportliefhebbers in andere werelddelen die van het wielrennen in de Nederlandse Kempen op de hoogte willen blijven. In de Verenigde Staten, Australië, Tailand. HongKong, Vietnam, Curaçao, Namibië, Indonesië, Canada en Brazilië namen bezoekers een kijkje op Wielerspiegel. Reden genoeg om ook in 2019 de wielersport in de Brabantse Kempen te blijven belichten. Met veel wielerplezier voor u als bezoeker.

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.