565. 2018 Hapert Jeugdveldrit van Het Snelle Wiel

Vorig jaar won Amy de Bruijn (Bergen op Zoom) de jeugdveldrit van Het Snelle Wiel in categorie 3 onder winterse omstandigheden met naast zich Noï Moes (Goirle) en Kim Lauwerijssen (Rucphen)

Na de jeugdveldrit op zaterdag in Moergestel krijgen de jeugdige veldrijders een dag later, zondag 9 december, in Hapert opnieuw gelegenheid om hun kunsten te vertonen. Op de trainingsaccommodatie van Het Snelle Wiel wordt hen een uitdagend parcours voorgeschoteld. Niet alle deelnemertjes van Moergestel staan ook zondag in Hapert op de startlijst, maar toch is het opvallend hoeveel jeugdige renners en rensters van heinde en ver ook in de tweede jeugdveldrit van het weekend present zijn. Niet alleen uit Brabant, maar zelfs uit Zwolle, Alphen a/d Rijn, Gouda, het Drentse Westerbork, Gieten, Hoogeveen en Klazienaveen; uit Berkel en Rodenrijs, Wateringen, Leiden en Poeldijk in Zuid-Holland, het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep, het Friese Burgum en Terwispel en het Overijsselse Hengelo, om maar een aantal dwarsstraten te noemen, zijn de jonge coureurs in Hapert vertegenwoordigd.

De omstandigheden zullen in Hapert duidelijk anders zijn dan vorig jaar rond deze tijd 

Regionale deelnemers zijn Jules van den Hoogen (Eindhoven) en Jens Thissen (Valkenswaard) in categorie 1, Beer van Beurden en Linus La Grand (Eindhoven) en Luuk Meijer (Bladel) in categorie 2, Teun van Beurden en Mats Moeliker (Eindhoven), Lars Eeftink (Valkenswaard) en Daan Meijer (Bladel) in categorie 3, Maeryn van den Hoogen (Eindhoven), Neel Lepelaars (Luyksgestel) en Thomas Panken (Bladel) in categorie 4, Gijs Baselmans (Bladel) en Fenny Coppelmans (Hapert) in categorie 5, Jorn van Beers (Moergestel), Axel van den Broek (Ravels) en Jitse Wildermans (Valkenswaard) in categorie 6.

Het programma met gratis entree begint om 11.00 uur voor de jongste categorieën en krijgt om 13.30 uur een vervolg voor categorie 5 tot en met 7.

 

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.