546. 2018 Casteren Wielerspiegel blijft goed bekeken

Een foto uit 1972 in Oostelbeers met Piet van Beurden (Diessen) en Wim Amels (Valkenswaard) (Foto Adrie van der Heijden)

Met meer dan 5000 bezoekers in de afgelopen weken blijft de blog Wielerspiegel altijd nog een baken voor veel wielersportliefhebbers. Met daarnaast de veelvuldig bekeken website http://www.wielerspiegel.nl heeft de wielersport in de Nederlandse Kempen een tweede podium.

Ook in 2019 blijft het Kempenland op wielergebied goed scoren met dan al de 24e editie van het Kempenklassement. En voor het 8e opeenvolgende jaar behoort daarbij een aparte competitie voor vrouwen. De Kempen blijft een gezochte regio waar de wielersport nog volop leeft. Blog Wielerspiegel van de Kempen en website wielerspiegel.nl spelen daar op in met terugblikken en aankondigingen van de diverse wedstrijden.

Wielerspiegel blijkt ook altijd nog tot ver buiten de Kempen goed bekeken te worden. Hartelijk dank aan de bezoekers van de blog en de site. Ook aan allen die de berichten op Wielerspiegel, op Facebook en op Twitter liken.

Zo lang de voorraad strekt zijn de boeken Wielerspiegel, 125 jaar wielersport in de Kempen, nog verkrijgbaar. Wielerspiegel in twee delen met 984 pagina’s en meer dan 1400 foto’s bevat alle podia van wedstrijden in de Kempen vanaf 1887 op een bijgevoegde CD, waardoor de boeken nóg meer bewaardocumenten voor elke wielerliefhebber zijn geworden.

Wielerspiegel deel 1 (groen) à € 20,= en deel 2 (blauw) à € 15,= is verkrijgbaar in de boekhandels, VVV en TIP kantoren en diverse rijwielzaken in de hele Nederlandse Kempen, alsook rechtstreeks via tel. 06-22595026.

Met de Sinterklaastijd en Kerstmis in aantocht zijn de laatste exemplaren, mogelijk als surprise cadeau, tegen vriendelijke prijzen in de uitverkoop. Een set van beide boeken kost € 25,=.

Zie: http://www.wordpress.wielerspiegel.com en http://www.wielerspiegel.nl/info

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.