485. 2018 Netersel Nieuw initiatief Presto Pedale met vrouwenrecreanten

Maandag 4 juni wordt de 41e Presto Pedale kermiskoers van Netersel verreden. Voor de eerste keer is er de mogelijkheid voor vrouwen recreanten om  deel te nemen. Dus voor alle dames zonder officiële wedstrijdlicentie licentie die toch graag een wedstrijdje fietsen, is dit de kans om het eens te gaan proberen. Het startsein voor de dames zal meteen na de heren recreanten om 19.31 uur klinken. Aanmelden kan via e-mail of voor aanvang van de wedstrijd bij de inschrijving in de zaal van café De Driesprong in Netersel. De dames zullen begeleid worden door een motorrijder en rijden 8 ronden. Mochten ze worden bijgehaald door de heren recreanten, dan mogen ze maximaal 3× gedubbeld worden. Een aparte koers voor de wielervrouwen organiseren is een wens voor de toekomst. Nu wordt eerst het aantal deelneemsters afgewacht. Bij 15 deelneemsters is de organisatie tevreden.

De eerste wedstrijdjes op kermismaandag in Netersel worden ook dit jaar met de schooljeugd op een klein rondje Boontuintje- Beemke verreden. De eerste start is om 13.30 uur. Het is de bedoeling dat de schooljeugdwedstrijdjes om 15.15 uur zijn afgelopen. Iedereen is welkom om de kinderen aan te komen moedigen.

Om 18.45 uur gaan de mensen van Toerclub Netersel verder met het avondprogramma. Eerst De Dikke Banden Race voor iedereen die kan fietsen vanaf 14 jaar. Er worden dit jaar ook weer ploegen aan de start verwacht die voor de ludiekste ploeg, of een van de andere mooie prijzen waarvoor je niet hard hoeft te fietsen, in aanmerking willen komen.

Het inschrijfgeld per ploeg van 6 personen is 15 euro. De rugnummers en helmen zijn vanaf 18.00 uur af te halen bij Café De Driesprong. Om 19.30 uur rijden de echte wielrenners een wedstrijd over 60 kilometer. Een minuut later starten de dames zonder licentie voor hun wedstrijd over 25 km. Inschrijven kan tot 2 juni via e-mail w.vissers64@upcmail.nl

 

 

 

 

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.