472. 2018 Reusel Vervolg ATB Cross competitie bij RWC

Op zondag 22 april wordt de Belgisch-Nederlandse ATB Cross competitie in de bossen bij Taverne D’n Ouwe Brandtoren in Reusel vervolgd. RWC tekent voor de organisatie in samenwerking met BoukeSport en Van der Heijden/Damen Fysiotherapie.

De wedstrijden in de recreatieve ATB Cross competitie hebben een promotie/degradatiesysteem. De startnummers, 800 in totaal, zijn zo goed als allemaal al op naam van de deelnemers gezet.

Er wordt in 6 klassen gereden, ingedeeld volgens snelheid (van iemand die zijn eerste mountainbike heeft gekocht tot de echte bikers). Een wedstrijdlicentie is niet verplicht. De eerste wedstrijd, die in de F-klasse, start om 9.00 uur. Vervolgens komen de overige wedstrijdklassen aan bod met als afsluiting de gecombineerde wedstrijd in de A- en B-klasse om 13.00 uur. De inschrijving start om 8.00 uur.

In de openingswedstrijd van de serie in de Nederlandse Kempen een paar weken geleden in Hapert kwamen bij Het Snelle wiel maar liefst 416 deelnemers hun startnummer afhalen. Niet afgehaalde startnummers komen in de tweede helft van het seizoen weer vrij, zodat dan nieuwe deelnemers alsnog via de site www.atbcross.com een startnummer aan kunnen vragen.

De kosten per wedstrijd zijn € 8,= inclusief dagverzekering door de VWB. In Reusel krijgen alle podiumplaatsen een bosje bloemen, beschikbaar gesteld door Il Fiore uit Bladel. De toegang is gratis. Zie voor meer info: www.atbcross.com / www.rwcreusel.nl

 

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.