471. 2018 Eindhoven MTB Challenge en Urban Trail Run

Zaterdag 21 april organiseert de Campus Health en Sports Club twee evenementen op en rond het High Tech Campus terrein in Eindhoven.

Op zaterdagochtend is er een MTB Challenge op een aantrekkelijk parkoers waar de mountainbikers fietsen over paden, dijken, vlonders en door parkeergarages voor de nodige hoogtemeters! Het MTB parcours wordt uitgebreid met een lus buiten de Campus rondom de water-partij ‘Klotputten’. Hiervoor is officieel toestemming van de gemeente verkregen. Het parkoers is ongeveer 13 km lang en de deelnemers kunnen meerdere rondes rijden. Er kan worden gestart tussen 9:00 en 10:00 uur. Om 12:15 uur sluit de start voor een nieuwe ronde. Iedereen kan vrij het aantal rondes kiezen. Voor de MTB Challenge geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 bij voorinschrijving en € 15,- op de dag zelf. Betaling verloopt via de inschrijfpagina. Iedereen die zich via de website inschrijft ontvangt in de week voorafgaand aan 21 april nog een nieuwsbrief met de laatste praktische tips.

In de namiddag van zaterdag wordt de Urban Trail Run gehouden op een parkoers dat ongeveer 5 km lang is, met o.a. twee parkeergarages, onverharde en verharde paden, vlonders, bruggetjes en langs water. De start is gezamenlijk om 13.00 uur en je kunt 1, 2 of 3 rondes lopen. De minimum leeftijd voor deelname aan de Urban Trail Run is 12 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 9,- en bij voorinschrijving € 10,-. Betaling verloopt ook hier via de inschrijfpagina.

Inschrijven, start en finish van beide evenementen zijn verplaatst naar Grand Café ‘Colour Kitchen’ aan de strip op de Campus. Fietsen kunnen hier voldoende ‘geparkeerd’ worden. Voor auto’s is net als eerdere jaren P0 beschikbaar.

Een groot deel van de opbrengst van beide evenementen komt ten goede aan Amref Flying Doctors.

Inschrijven: www.campushealth-sportsclub.nl/nl/webshop/

www.campushealth-sportsclub.nl/nl/product-categorie/events/high-tech-crit/urban-trail-run/

Websites
www.hightechcampus.com/bikechallenge&www.hightechcampus.com/urban-trail-run

www.africaclassic.nl/team-philips

 

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.