466. 2018 Hapert Openingswedstrijd Belgisch-Nederlandse ATB Crosscompetitie bij Het Snelle Wiel

TWC Het Snelle Wiel is op 8 april voor de vijfde opeenvolgende keer organisator van de openingswedstrijd van de populaire Belgisch-Nederlandse mountainbikewedstrijdserie ATB Cross. Al jaren kan de wedstrijd in Hapert rekenen op een groot deelnemersaantal. Uiteraard staan de renners na een lange winter te trappelen om met elkaar de strijd aan te gaan, maar ook het afwisselende en uitdagende parcours en de professionele uitstraling van de organisatie lokt veel deelnemers naar Hapert.

De wedstrijd zal in zes verschillende niveau race klassen rond wielerparcours De Lemelvelden worden gehouden. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van het wielerparcours van Het Snelle Wiel en de bossen aan de overkant van het sportpark. Een combinatie van zeer technische passages en mooie singletracks in de bossen zorgt voor een uitdagend parcours.

Iedereen vanaf 16 jaar met een mountainbike en een helm, kan aan de ATB Cross wedstrijd serie deelnemen, mits men een stuurbord aanvraagt via de ATB Cross website (www.atbcross.com). Hiervan zijn er elk jaar 800 beschikbaar en deze zijn inmiddels bijna uitverkocht. Entree voor de wedstrijden is gratis.

Er zullen tijdelijke enkele verkeersmaatregelen getroffen worden. De Burgemeester van Woenseldreef zal op zondag tussen 8.00 uur en 14.00 uur afgesloten zijn voor autoverkeer. Sportpark de Lemelvelden is wel gewoon bereikbaar vanuit Hapert. Er wordt een omleidingsroute ingesteld via Lemel – Loonseweg – Landrop – Hooge Poort.

Zie ook: www.atbcross.com en http://www.hetsnellewiel/activiteiten/atbcross

 

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.