463. 2018 Hapert Districtskampioenschappen tijdrijden bij Het Snelle Wiel

Op dinsdagavond 8 mei worden de Districtskampioenschappen Tijdrijden vanaf de wieleraccommodatie van Het Snelle Wiel in Hapert verreden. Vanaf 18.00 uur kunnen renners en rensters in maar liefst 15 wedstrijdcategorieën strijden om de hoogste eer van Zuid-Oost Nederland. Toer- en Wielerclub Het Snelle Wiel organiseert het DK Tijdrijden in samenwerking met de Stichting Wielerevenementen Het Snelle Wiel en de Stichting Wieleraccommodatie Het Snelle Wiel. Start en finish zijn bij het clubgebouw op sportpark De Lemelvelden aan de Burgemeester van Woenseldreef in Hapert. Het DK staat open voor alle KNWU-licentiehouders waarvan de woonplaats gelegen is in het district Zuid-Oost. Er zal startgelegenheid gegeven worden aan alle categorieën, te weten: Amateurs, Elite mannen en Elite vrouwen, Junior mannen en vrouwen, Nieuwelingen jongens en meisjes, Amateur vrouwen, Belofte vrouwen en Belofte mannen, Master vrouwen 30+, Masters 30+, Masters 40+, Masters 50+, Masters 60+.

Er is een mooie ronde uitgezet door het buitengebied van de gemeente Bladel, waardoor de renners 13,4 of 25,8 km af moeten leggen om vervolgens te finishen op het wielerparcours van TWC Het Snelle Wiel.

Het parcours is afgesloten vanaf 17.00 uur. De voorlopige starttijden zijn te vinden op https://www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/113056
Afhankelijk van de inschrijvingen zullen de starttijden aangepast worden. Permanence en kleedgelegenheid zijn in het Clubhuis van Het Snelle Wiel. Er is volop gelegenheid om te parkeren op de parkeerplaats van sportpark De Lemelvelden.

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.