338. 2016 Bladel Prijsuitreiking Baby-Dump Kempenklassement

koos-jeroen-kers-eindwinst-img_7985De eindzege bij de mannen elite en beloften is dit jaar voor Koos Jeroen Kers (Foto Theo van Sambeek)

Zaterdagavond 5 november, aanvang 20.00 uur vindt in Hotel-Grandcafé-Zaal De Tipmast in Bladel de prijsuitreiking plaats van het Baby-Dump Kempenklassement. Zoals gewoonlijk worden alle prijswinnaars op passende wijze gehuldigd. Aan beide klassementen, van de mannen zowel als van de vrouwen, zit een aardig geldbedrag verbonden, zodat de renners en rensters daarvoor graag naar Bladel afreizen.

De 21e editie heeft bij de mannen een eindzege opgeleverd voor Koos Jeroen Kers (Amstelveen). De renner van het Baby-Dump Cyclingteam heeft in het eindklassement een royale voorsprong op ploeggenoot Lars van de Vall (Ouderkerk a/d/ Amstel) en op de beste clubrenner Jasper de Laat (Moergestel).

Vera Koedooder (Apeldoorn) toont zich uiteindelijk de beste op punten vóór Claudia Koster (Assendelft) en Sandra van Veghel (Esch) die voor het vierde opeenvolgende jaar met een ereplaats genoegen moet nemen.

2016-09-03-weebosch-winnares-vera-koedooder-img_0611Vera Koedooder sluit haar carrière af met de eindzege bij de vrouwen in het Baby-Dump Kempenklassement (Foto Theo van Sambeek)

Als gewoonlijk zal de seizoenafsluiting met de prijsuitreiking een gezellig avondje Tipmast worden voor organisatoren, renners, rensters en aanverwanten.

 

Over pgijsbers

Wielersportliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in 1 en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.